1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK elektro-hidrolik makina alacak

TTK elektro-hidrolik makina alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan üç adet elektro-hidrolik makina alımı için ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü...

TTK elektro-hidrolik makina alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan üç adet elektro-hidrolik makina alımı için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, yerli yükleniciler için Kozlu, Armutçuk ve Amasra T.İ.M’lerinin iş sahasında, yabancı yükleniciler için de Sözleşmede belirtilen teslim limanında sözleşmeyi takiben 180 gün içinde teslim edilmek üzere üç adet elektro-hidrolik makina alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

İhale, 18.01.2017 Çarşamba saat 15.00'de Zonguldak TTK Satınalma Daire Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler 24.06.2015 Çarşamba saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dökümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 100,00 TL karşılığı satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler