1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK enjeksiyon malzemesi alacak

TTK enjeksiyon malzemesi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu silikat ve fenol bazlı enjeksiyon malzemesi satın alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,...

TTK enjeksiyon malzemesi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu silikat ve fenol bazlı enjeksiyon malzemesi satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 109 bin 500 kilogram silikat bazlı ve 53 bin 500 kilogram fenol bazlı enjeksiyon malzemesi satın alımını açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

Malzemeler Siparişe bağlandıktan sonra TTK’nın talebine müteakip en geç 15 gün içinde min. 100 Kg.'lık partiler halinde TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 07.09.2016 Çarşamba günü Saat 15:00'de  TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak'ta yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/ Ankara görülebilecek ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler