1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK fakir ailelere verilecek kömürü taşıttıracak

TTK fakir ailelere verilecek kömürü taşıttıracak

Enerji Günlüğü – TTK, fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömür nakli işi hizmeti alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,...

TTK fakir ailelere verilecek kömürü taşıttıracak

Enerji Günlüğü – TTK, fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömür nakli işi hizmeti alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömür nakli işi için yapacağı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, Zonguldak TTK Kozlu, Üzülmez (Çaydamar Depo) Armutçuk veKaradon (Çatalağzı Lavuarı) 22.080 ton Müesseseleri; Zonguldak İli Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İlçeleri, TTK Amasra Müessesesi; Bartın İli Merkez İlçe ile Kurucaşile ve Ulus İlçeleri, Karabük İli, Eflani, Safranbolu ve Ovacık İlçeleri, TTKArmutçuk Müessesesi; Düzce İli, Merkez İlçe ile Cumayeri, Çilimli, Gümüşova, Gölyaka, Kaynaşlı, Akçakoca ve Yığılca İlçeleri, Zonguldak İli Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçeleri arası toplam torbalanmış kömürün karayolu ile taşıma işi açık ihale usulüyle ihale edilecek.

Nakil işi sözleşmenin taraflarca imzalanmasına müteakip iş başlayacak ve 31.12.2014 tarihinde sona erecek.

İHALE YERİ VE ZAMANI

İhale 02.07.2014 Çarşamba saat 15:00’de TTK Satmalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak. Teklifler en geç bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara adresinde görülebilecek ve şartnameler 200,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler