1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK fenolik reçine köpük alacak

TTK fenolik reçine köpük alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 1900 metreküp fenolik reçine köpük alımı için ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü...

TTK fenolik reçine köpük alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 1900 metreküp fenolik reçine köpük alımı için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan 1900 metreküp fenolik reçine köpük alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu.

Söz konusu malzemeler siparişe bağlandıktan sonra TTK’ nın talebine müteakip en geç 15 gün içinde en az 100 Kg'lık partiler halinde, Müdürlüğün Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 28.09.2016 Çarşamba günü Saat 15:00'da TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/ Ankara görülebilecek ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınması mümkün.

Önceki ve Sonraki Haberler