1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK gaz izleme sistemi ihale edecek

TTK gaz izleme sistemi ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan Amasra Tİ. Merkezi gaz izleme sistemi alımını ihale edecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel...

TTK gaz izleme sistemi ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan Amasra Tİ. Merkezi gaz izleme sistemi alımını ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kurum işe başlanmasını takiben 90 gün içinde teslim edilmek üzere Amasra Tİ. Merkezi gaz izleme sistemi alımı kapsamında 6 kalem (920 Adet) Grup 1 Kablo Ek Kutusu (Buat) alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 13.01.2016 Çarşamba günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:125 - ZONGULDAK adresinde yapılacak. Tekliflerin bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 100.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler