1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, hidrolik desandre vinci satın alacak

TTK, hidrolik desandre vinci satın alacak

Enerji Günlüğü - TTK, 1 adet hidrolik desandre vinci satın alacak.  Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 1 adet hidrolik desandre vinci...

TTK, hidrolik desandre vinci satın alacak
Enerji Günlüğü - TTK, 1 adet hidrolik desandre vinci satın alacak. 
 
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 1 adet hidrolik desandre vinci satın almak üzere ihale açıyor. 
 
Yerli ve yabancı isteklilerin katılabileceği ihale, 05 Eylül 2018 günü saat 15.00’te, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No. 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresinde yapılacak. 
 
İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cad., (Aşkabat Cad.), 19. Sok., No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve aynı adreslerden 70,00 TL karşılığı temin edilebilecek. 
 
AKREDİTE KURULUŞTAN SERTİFİKA
İhale teklif dosyasında, ihaleye konu olan vinç sisteminin, Grup-1 ortamında kullanıma uygun, onaylanmış bir kuruluştan alınan ATEX sertifikasının olduğunu kanıtlayan bir belge sunulması gerekiyor. 
 
Teklif dosyalarının ihalenin yapılacağı gün ve saate kadar (05 Eylül 2018, saat 15.00’e kadar) TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No. 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor. İsteklilerin teklif bedelinin % 3’ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat vermesi gerekiyor. 
 
ALT YÜKLENİCİ İŞ LİSTESİ İBRAZ EDİLECEK
Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. İşin bir kısmını alt yüklenicilere vermek isteyen isteklilerin, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerle ilgili önerileri ve işlerin listesini teklif dosyalarıyla beraber ibraz etmek zorunda olacaklar. 
 
İhaleyi kazanan isteklinin işi en geç 120 gün içinde teslim etmesi gerekiyor. İhaleyi kazanan bir yerli yüklenici olursa teslimat yeri TTK Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi, 67040, Asma, Zonguldak adresi; yabancı yüklenici olursa sözleşmede belirtilen özelliklere haiz bir Türkiye limanı olacak. 
Önceki ve Sonraki Haberler