1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, hizmet alacak

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan Muhtelif Ahşap tahkimat malzemesi tahmil, tahliye, biçme, yükleme ve taşıma işlerini açık ihale...

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan Muhtelif Ahşap tahkimat malzemesi tahmil, tahliye, biçme, yükleme ve taşıma işlerini açık ihale usulü ile ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel TTK Karadon TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye, tasnifi, istifi, müessese hızarlarından imalat safhalarından geçirilmeden veya geçirilerek tahkimat malzemelerinin ocak arabalarına ve/veya kamyonlara yüklenmesi ve imalat malzemelerinin biçme-boylandırma ile hızarlardan çıkacak talaşın satılması ve müessese stok sahasından gelik işletmesi bacaağzına taşınması iŞİ hizmet alımı için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 27 OCAK 2014

2014 yılının sonuna kadar geçerli olacak hizmet için İhale, 03.02.2014 tarihinde saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar T.T.K. Satın Alma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No:125 Mithatpaşa67090 Zonguldak adresine elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek. Her iş kalemi için ayrı ayrı birim fiyat teklif edilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler