1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, hizmet alacak

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan toplam 94 bin ton kömürü yükleme, boşaltma, stoklama ve taşıma işlerini açık ihale usulü...

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan toplam 94 bin ton kömürü yükleme, boşaltma, stoklama ve taşıma işlerini açık ihale usulü ile ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 9 aylığına, TTK Zonguldak limanına parça ve filtrasyon ürünü kömür nakli boşaltılması, Üzülmez TİM Lavvarından torbalanmış kömürlerin Çaydamar Kömür Tevzii ve Satış yerine nakli, boşaltılması, stoklanması ve satış yapılan müşteri vasıtalarına yüklenmesi ile TTK Müesseselerinden gelen dökme ve filtrasyon ürünü kömürlerin Zonguldak Liman sahasında gemilere,araçlara ve 50 tonluk vagonlara yüklenmesi işi hizmet alımı için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 24 ŞUBAT

2014 yılının sonuna kadar geçerli olacak hizmet için İhale, 24.02.2014 tarihinde saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek. Her iş kalemi için ayrı ayrı birim fiyat teklif edilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 200 TL

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara adresinde görülebilecek ve şartnameler 200,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler