1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, hizmet alacak

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTKMüessese Müdürlükleri yer altı madenciliğinde kullanılan bağ demirlerinin bükülmesi, perno deliklerinin delinmesi, istiflenmesi,...

TTK, hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTKMüessese Müdürlükleri yer altı madenciliğinde kullanılan bağ demirlerinin bükülmesi, perno deliklerinin delinmesi, istiflenmesi, yüklenmesi ve boşaltılması işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Müessese Müdürlükleri yer altı madenciliğinde kullanılan bağ demirlerinin bükülmesi, perno deliklerinin delinmesi, istiflenmesi, yüklenmesi ve boşaltılması işi hizmet alımı için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 31 MART

İhale, 31.03.2014 Pazartesi – saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek. Her iş kalemi için ayrı ayrı birim fiyat teklif edilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 50 TL

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara adresinde görülebilecek ve şartnameler 50,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler