1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK kapalı devre solunum cihazı alacak

TTK kapalı devre solunum cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 3 kalem kapalı devre solunum cihazı alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ihtiyacı...

TTK kapalı devre solunum cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 3 kalem kapalı devre solunum cihazı alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan 3 kalem kapalı devre solunum cihazı alımı için ihale açtı. İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak.

İhaleye konu malzemeler; yerli yükleniciler için, sözleşmenin imzalanmasından sonra İdare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren 120 takvim gününde, TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilecek. Yabancı yükleniciler ise malzemeleri Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 120 takvim gününde sözleşmede belirtilen teslim limanına teslim edecek.

İHALE 24 MAYIS’TA

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

Kısmi teklif verilemeyecek ihalede istekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler.

İhaleye teklif verecek olanların almaları zorunlu olan ihale dokümanları TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve 70 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacağı açıklandı.

İsteklilerin tekliflerini ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırmaları gerekiyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler