1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Karadon TİM için maden direği taşıtacak

TTK Karadon TİM için maden direği taşıtacak

TTK, Karadon Müessesesi için 17.000 metreküp ahşap maden direği yükleme ve taşıma hizmeti alacak. 

TTK Karadon TİM için maden direği taşıtacak

Enerji Günlüğü - TTK, Karadon Müessesesi için 17.000m3 ahşap maden direği yükleme ve taşıma hizmeti alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi’nin ihtiyacı olarak 17.000m3 ahşap maden direğinin tahmil, tahliye, istif, yükleme ve taşıma işleri için, açık usulde hizmet alım ihalesi yapacak. 

İhale konusu malzeme, 31 Aralık 2020 tarihine kadar TTK Genel Müdürlüğü Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi Maden Direği Stok Sahası ve Hızarlarına teslim edilecek. 

İhale, 23 Aralık 2019 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve aynı adreslerden 200 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin, en geç ihale günü, ihale saatine kadar komisyona ulaşacak şekilde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler