1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK kömür nakil hizmeti alacak

TTK kömür nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 26.100 ton torbalanmış kömür nakli işini ihale edecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü...

TTK kömür nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 26.100 ton torbalanmış kömür nakli işini ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı ilanına göre, TTK Armutçuk Müessesesi; Zonguldak İli Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçeleri ile Düzce İli Akçakoca ilçesi, TTK Amasra Müessesesi; Zonguldak İli Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçeleri, Karabük İli Merkez İlçesi ile, Safranbolu, Eflani ve Ovacık ilçeleri, Bartın ili Merkez İlçesi ile Kurucaşile ve Ulus ilçeleri, Düzce ili Merkez ilçesi ile Çilimli, Cumayeri, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca ilçeleri arası toplam 26.100 ton torbalanmış kömürün karayolu ile taşıma işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

Kömür taşıma işi, Sözleşmenin taraflarca imzalanmasına müteakip iş başlayacak olup 31.12.2015 tarihinde sona erecek.

İhale, 06.07.2015 - Pazartesi saat 15: 00'de TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara adresinden 200 TL karşılığında satın alınabilecek. Döküman posta yoluyla da alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler