1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK konveyör band alacak

TTK konveyör band alacak

Enerji Günlüğü - Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan çelik örgülü ve tekstil örgülü konveyör band satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel...

TTK konveyör band alacak

Enerji Günlüğü - Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan çelik örgülü ve tekstil örgülü konveyör band satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, açık ihale usulü ile toplam 6750 metre çeşitli çaplarda tekstil örgülü konveyör band ile 250 metre 800mm-Çelik Örgülü Konveyör Bant alacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 09/05/2016 Pazartesi saat 15:00'da TTK Satınalma Daire Başkanlığı/ZONGULDAK adresinde yapılacak. Teklifler, bu tarih ve saaate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler - Ankara adresinde görülebilecek ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. 

Firmalar siparişi takiben Çelik örgülü Konveyör bandı 120 takvim günü içerisinde, tekstil örgülü konveyör bandı da 90 gün içersinde TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm ambarına teslim edecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler