1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK konveyör zinciri alacak

TTK konveyör zinciri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile bir kalem konveyör zinciri alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu...

TTK konveyör zinciri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile bir kalem konveyör zinciri alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 53.000 adet 14x50 Konveyör Zincirialım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma Daire Başkanlığı, TTK Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilmek üzere 53.000 adet 14x50 Konveyör Zinciri satın alacak.

İHALE TARİHİ

İhale 9 Mart 2014 Çarşamba günü saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale tarih ve saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adreslerinde görülebilecek ve şartname 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler