1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK koruyucu donanım alacak

TTK koruyucu donanım alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), kişisel koruyucu donanım malzemesi satın alacak. TTK Genel Müdürlüğü, kurumun ihtiyacı olan...

TTK koruyucu donanım alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), kişisel koruyucu donanım malzemesi satın alacak. 

TTK Genel Müdürlüğü, kurumun ihtiyacı olan kişisel koruyucu donanım malzemesi alımı için ihale açtı. Buna göre Kurum, bin 85 takım termal içlik, bin 85 adet kar maskesi ve 241 adet miflonlu deri yelek satın alacak. Malzemeler sözleşmenin imzalanmasından itibaren 45 takvim gününde teslim edilecek. 

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede teklifler en geç 10 Ocak 2017 saat 15:00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresine verilebilecek veya posta vasıtasıyla da ulaştırılabilecek. 

İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda görülebilecek ve şartnameler 20 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. 

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin ihale tarihinden itibaren en az 120 (Yüzyirmi) takvim günü geçerli olması isteniyor. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler