1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Kozlu TİM kömür ocak taşı ve şist taşıtacak

TTK Kozlu TİM kömür ocak taşı ve şist taşıtacak

TTK Kozlu TİM, tüvenan kömürü, ocak taşı ve şist taşınması işi için hizmet satın alacak. 

TTK Kozlu TİM kömür ocak taşı ve şist taşıtacak

Enerji Günlüğü - TTK Kozlu TİM, tüvenan kömürü, ocak taşı ve şist taşınması işi için hizmet satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesi, tüvenan kömürlerinin ve ocak taşlarının yüklenmesi, nakli ve boşaltılması ile Kozlu lavuarından çıkan katı atık malzemenin (şist) nakli ve yayılması işlerini vermek üzere açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek. 

İhale kapsamında üstlenilmesi beklenen ve iki başlık altında sayılan işlerin tarifi şöyle; Kozlu Müessesesi ile yeni kuyu ihraç tesisleri arası +/-%20; 100.000 ton tüvenan kömür nakli ile bu amaçla kullanılan bant ve siloların işletilmesi, temizliklerinin yapılması, taş bandında tavuklama yöntemi ile kömür ayıklama işi ile Kozlu Müessesesi ve Kirazlıtepe mevkii arasında  +/-%20; 272.160 ton ocak taşının nakli ve yayılması işi. 

İhaleyi kazanan şirketin işi 02 Ocak 2020 tarihinde başlatıp, 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. 

İhale, 18 Aralık 2019 günü, saat 15.00’te, TTK, Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale dokümanı TTK, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak ve TTK, Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cad.),  19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler