1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, Kozlu ve Üzülmez’den Çaydamar’a kömür taşıtacak

TTK, Kozlu ve Üzülmez’den Çaydamar’a kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - TTK, Zonguldak’taki Kozlu ve Üzülmez tesislerinden Çaydamar Kömür Satış noktasına toplam 20 bin ton kömür taşıtacak. Türkiye...

TTK, Kozlu ve Üzülmez’den Çaydamar’a kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - TTK, Zonguldak’taki Kozlu ve Üzülmez tesislerinden Çaydamar Kömür Satış noktasına toplam 20 bin ton kömür taşıtacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Zonguldak’taki Kozlu ve Üzülmez Müessesesi Lavvarlarından Çaydamar Kömür Tevzii-Satış Yeri’ne kömür nakli ve araçlara yüklenmesi işi için ihale açtı. 12 Eylül 2017 saat 15:00’te Zonguldak’taki TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek ihale kapsamında Kozlu ve Üzülmez müesseselerinin her birinden 10 bin ton olmak üzere toplam 20 bin ton kömür, Çaydamar Kömür Tevzii sahasına istiflenecek, nakliye araçlarına yüklenecek ve nakledilecek. 

İhale konusu iş, 2 Ocak 2018 tarihinde başlayacak, 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecek. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık, konsorsiyumlar ise katılamayacak. Teklifler Türk Lirası olarak verilecek, ödemeye esas para birimi de TL olacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Teklifler en geç ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına ulaştırılacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler