1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK maden direği naklettirecek

TTK maden direği naklettirecek

Enerji Günlüğü -  Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan çeşitli cins, boy ve çaplarda maden direği nakli himzeti satın alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK maden direği naklettirecek

Enerji Günlüğü -  Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan çeşitli cins, boy ve çaplarda maden direği nakli himzeti satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, açık ihale usulü ile Karadon, Üzülmez, Kozlu, Armutçuck ve Amasra müesseseleri için ayrı ayrı olmak üzere çeşitli cins, boy ve çaplarda maden direği nakli himzeti alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 16/05/2016 Pazartesi saat 15:00'da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Toplantı salonunda yapılacak. Teklifler, bu tarih ve saaate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler herbir müessese için ayrı ayrı olmak üzere 150,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. 

Yüklenici nakliyatın başlangıç tarihinden başlamak üzere teslim aldığı maden direklerini 50 (elli) gün zarfında TTK Kömür havzasına nakledecek. Taşıma işi 30 Haziran 2017 tarihine kadar bitirilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler