1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK maden direkleri taşıma hizmeti alacak

TTK maden direkleri taşıma hizmeti alacak

TTK, çeşitli cins, boy ve çaplarda maden direkleri taşıtmak üzere hizmet satın alacak.

TTK maden direkleri taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TTK, çeşitli cins, boy ve çaplarda maden direkleri taşıtmak üzere hizmet satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu, Kozlu Müessesesi’nin ihtiyacı olarak, çeşitli cins, boy ve çaplarda toplam 16.950 m3 maden direklerinin nakliyesi işi için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 08 Temmuz 2019 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Toplantı Salonu, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale konusu hizmetin, işe başlama tebligatının PTT idaresine teslim tarihini takip eden günden itibaren 10 gün içinde başlaması ve 30 Haziran 2020 tarihine kadar tamamlanmak üzere, en geç 50 gün içinde bitirilmesi gerekiyor. 

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak adresinde görülebilecek ve aynı adresten 200 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin, en geç ihale günü, ihale saatine kadar komisyona ulaşacak şekilde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.  

Önceki ve Sonraki Haberler