1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK maden ocaklarında önlemlerini arttırıyor

TTK maden ocaklarında önlemlerini arttırıyor

Enerji Günlüğü - TTK, yeraltı maden ocaklarında kaçış yaşam hattı sistem malzemeleri satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nün...

TTK maden ocaklarında önlemlerini arttırıyor

Enerji Günlüğü - TTK, yeraltı maden ocaklarında kaçış yaşam hattı sistem malzemeleri satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Müdürlük ihtiyacı olan 166.800 metre yaşam hattı halatı (polipropilen kaplı çelik tel), 500 adet konik yön göstericiler, 500 adet reflektör levha, 500 adet küre gösterge, 500 adet askı teli ve kancası ve 500 adet gerdirme aparatı, 500 adet spiral hat, 500 adet ters yerleştirilmiş iki koni, 500 adet ard arda yerleştirilmiş iki koni satın alacak.

Yerli yükleniciler için: Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarı; Yabancı yükleniciler için: Sipariş şartlarına bağlı olarak FOB limanı veya C+F Türkiye Limanı'na 150 gün içinde teslim edilmesi gereken malzemeler, açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 12/08/2015 Çarşamba günü saat 15:00'de TTK Satınalma Daire Başkanlığında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No.2 Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 100,00 TL karşılığı satın alınabilecek.

Bu ihalede kısmi teklif verilemeyecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler