1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, madenci çizmesi alacak

TTK, madenci çizmesi alacak

Enerji Günlüğü - TTK, uzun ve kısa konçlu toplam 9 bin 140 çift madenci çizmesi alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 761 çift uzun konçlu madenci...

TTK, madenci çizmesi alacak

Enerji Günlüğü - TTK, uzun ve kısa konçlu toplam 9 bin 140 çift madenci çizmesi alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 761 çift uzun konçlu madenci çizmesi ile 8 bin 379 çift kısa konçlu madenci çizmesi alacağını duyurdu.

İhale, 18.06.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. İhaleye yerli istekler katılabilecek. İstekliler ihale konusu alım için kısmı teklif vermeyecekler. İhale dokümanı, TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden ücretsiz olarak görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Firmalar teklifleri ile birlikte görünüş, şekil, rahatsız edici koku, işaretleme gibi yönlerden incelenmek üzere 41, 42, 43, 44 ayak numaralı birer çift çizme numunesi verecekler. Aksi halde firma teklifleri değerlendirmeye alınmayacak. Teklifler, en geç 18.06.2018 tarihinde saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı adresine verilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler