1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, madenci iş pantolonu ve elbisesi alacak

TTK, madenci iş pantolonu ve elbisesi alacak

Enerji Günlüğü - TTK, ihtiyacı olan 2.493 adet madenci pantolonu ve 6.749 takım madenci iş elbisesi alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı...

TTK, madenci iş pantolonu ve elbisesi alacak

Enerji Günlüğü - TTK, ihtiyacı olan 2.493 adet madenci pantolonu ve 6.749 takım madenci iş elbisesi alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan 2 bin 493 adet madenci pantolonu ve 6 bin 749 takım madenci iş elbisesi alacağını duyurdu.

İhale, 25.06.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. İhaleye yerli istekliler katılabilecek olup ihale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden görülebilecek ve 150 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler, en geç 25.06.2018 Pazartesi günü saat 15:00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı adresine verilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler