1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, mal alımı yapacak

TTK, mal alımı yapacak

Enerji Günlüğü – TTK, 9 kalem TH 34 Geçmeli ve Trapez Kesitli Çelik Tahkimat alımı yapacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan mal alımı...

TTK, mal alımı yapacak

Enerji Günlüğü – TTK, 9 kalem TH 34 Geçmeli ve Trapez Kesitli Çelik Tahkimat alımı yapacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan mal alımı için ihale düzenleyecek. Buna göre TTK, 9 kalem olmak üzere TH 34 Geçmeli ve Trapez Kesitli Çelik Tahkimat alım işini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 23.05.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında yapılacak. İhale yeterlilik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak. Yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında yüzde 15 fiyat avantajı uygulanacak.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nden ücretsiz olarak görülebilecek ve aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunlu.

Teklifler en geç 23.05.2018 tarihinde saat 15:00’a kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığına elden verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirledikleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Enerji Günlüğü

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler