1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, mal ve hizmet alacak

TTK, mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan kablo ek malzemeleri alımı ve Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi aspiratörlerin ses izalasyoununun...

TTK, mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan kablo ek malzemeleri alımı ve Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi aspiratörlerin ses izalasyoununun yaptırılması işini açık ihale usulü ile ayrı ayrı ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan 23 kalem kablo ek malzemeleri alımı ve Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi Gelik mevkiinde bulunan aspiratörlerin ses izalasyoununun yaptırılması işi hizmet alımı için açtığı ihaleleri bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

KABLO EK MALZEMELERİ ALIMI İHALESİ TARİHİ 27 OCAK 2014

23 kalem kablo ek malzemeleri alımı İhalesi, 27.01.2014 Pazartesi günü saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilecek ve şartnameler 50,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

ASPİRATÖRLERİN SES İZALASYOUNU YAPTIRMA İHALESİ TARİHİ 13 OCAK 2014

aspiratörlerin ses izalasyounu yaptırma İhalesi, 13.01.2014 Pazartesi günü saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilecek ve şartnameler 30,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler