1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK mekanize kazı yedekleri alacak

TTK mekanize kazı yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu mekanize kazı yedekleri satın alamı için ihale düzenleyecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü...

TTK mekanize kazı yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu mekanize kazı yedekleri satın alamı için ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, 45 gün içinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makina ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarı Zonguldak adresine teslim edilmek üzere 18 kalem mekanize kazı yedekleri satın alamı için ihale düzenleyeceğini duyurdu.

İhale 11/02/2016 Perşembe günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dökümanı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler