1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK nakliye işi yaptıracak

TTK nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TTK Genel Müdürlüğü Amasra Çatalağzı-B Termik Santrali Stok sahasına kömür nakli ve boşaltılması hizmeti alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TTK Genel Müdürlüğü Amasra Çatalağzı-B Termik Santrali Stok sahasına kömür nakli ve boşaltılması hizmeti alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünün Amasra Çatalağzı-B Termik Santrali Stok sahasına kömür nakli ve boşaltılması işi için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İŞİN KAPSAMI

İhaleye konu olan iş, 48.000ton Amasra Müessesesi kömürünün Çatalağzı-B Termik Santrali stok sahasına nakli ve boşaltılması. Hizmet 02.01.2014 tarihinde başlayacak ve 31.12.2014 tarihinde sona erecek.

İHALE TARİHİ 2 ARALIK

İhale, 02.12.2013 Pazartesi günü saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığında (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilecek ve şartnameler 200,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

19 KALEM KONİK MASURALI RULMAN SATIN ALINACAKTIR

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü aynı ihalede aynı zamanda ihtiyacı olan 19 Kalem Konik Masuralı Rulman satın alacak. Bunun için gerekli olan doküman yukarda belirtilen adresten 100 Türk Lirası karşılığı alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler