1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK ÖTV’siz motorin alacak

TTK ÖTV’siz motorin alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 75 bin litre ÖTV’siz motorin satın alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK ÖTV’siz motorin alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 75 bin litre ÖTV’siz motorin satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 75 bin litre ÖTV’siz motorin alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, Firmalar motorinin fiyatını Zonguldak merkezdeki römorköre (Zonguldak merkez-İzmit Derince arası: 227 Km.) 365 Takvim günündeteslim edilecek şekilde teklif edeceklerdir.

İHALE TARİHİ

ihalesi 28.05.2014 Çarşamba günü saat: 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale tarih ve saatlerine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adreslerinde görülebilecek ve şartnameler 30 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler