1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Seksiyoner alacak

TTK Seksiyoner alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Seksiyoner satın alacak. Alım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek.Türkiye...

TTK Seksiyoner alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Seksiyoner satın alacak. Alım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Türkiye Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, 120 adet Seksiyoner alacağını bugünkü Resmi Gazete’den duyurdu. Seksiyonerler, işe başlanmasını takiben 90 takvim günü içinde TTK Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü ambarlarına teslim edilecek.

İHALE TARİHİ VE YERİ

Söz konusu ihale, 16 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 15:00’te Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak. Tekliflerin en geç ihale saatine kadar idareye ulaştırılması gerekiyor.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinde görülebilecek ve 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda. Konsorsiyumlar ise ihaleye teklif veremeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler