1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK seyyar flanşlı boru alacak

TTK seyyar flanşlı boru alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan 7 kalem seyyar flanşlı boru alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel...

TTK seyyar flanşlı boru alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan 7 kalem seyyar flanşlı boru alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, açık ihale usulü ile ihtiyacı olan 7 kalem (16.194Mt.) seyyar flanşlı boru alacağını duyurdu.

Malzemeler, Bülent Ecevit Caddesi’ndeki T.T.K Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına 30, 45 ve 60 gün içerisinde teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 22 Ağustos 2016 pazartesi günü saat 15:00'da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak. Teklifler en geç ihale tarih ve saatine kadar  Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara adreslerinden görülebilecek ve şartnameler 50 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İstekliler kargo yoluyla da döküman alabilecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler