1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alacak

TTK seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 13 kalem seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 13 kalem seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 13 Kalem, seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma Daire Başkanlığı, TTK Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına 45 gün içinde teslim edilmek üzere 13Kalem, seyyar flanşlı boru ve seyyar flanş satın alacak.

İHALE TARİHİ

İhale 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale tarih ve saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adreslerinde görülebilecek ve şartname 30,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler