1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, seyyar kompresör alacak

TTK, seyyar kompresör alacak

Enerji Günlüğü – TTK 1 adet seyyar kompresör alımı işini ihale edecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan hizmet alımı için ihale düzenleyecek....

TTK, seyyar kompresör alacak

Enerji Günlüğü – TTK 1 adet seyyar kompresör alımı işini ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan hizmet alımı için ihale düzenleyecek. Buna göre TTK, bir adet seyyar kompresör alımı ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 25.04.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, yerli malı teklif eden yerli istekliye yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulamak koşuluyla, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nden görülebilecek ve yine aynı adreslerden 30 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler en geç 25.04.2018 tarihinde saat 15:00’a kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.  

Enerji Günlüğü

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler