1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK silikat ve fenol bazlı enjeksiyon malzemesi alacak

TTK silikat ve fenol bazlı enjeksiyon malzemesi alacak

TTK, silikat enjeksiyon malzemesi ve fenol enjeksiyon malzemesi satın alacak. 

TTK silikat ve fenol bazlı enjeksiyon malzemesi alacak

Enerji Günlüğü - TTK, silikat enjeksiyon malzemesi ve fenol enjeksiyon malzemesi satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 284.000 kg silikat ve 21.200 kg fenol bazlı olmak üzere toplam 305.200 kg enjeksiyon malzemesi satın almak için, açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 20 Ocak 2020 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. 

İhale konusu malzeme, siparişe bağlandıktan sonra en geç 15 gün içinde, TTK Genel Müdürlüğü, Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarı’na; 100 kg’lık partiler halinde teslim edilecek. 

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Cad., No: 2, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin, en geç ihale günü, ihale saatine kadar komisyona ulaşacak şekilde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler