1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, sondaj makinası yedekleri alacak

TTK, sondaj makinası yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), sondaj makinası ilerleme ve delici hava motoru yedekleri satın alacak. TTK Genel Müdürlüğü...

TTK, sondaj makinası yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), sondaj makinası ilerleme ve delici hava motoru yedekleri satın alacak. 

TTK Genel Müdürlüğü tarafından açılan sondaj makinası ilerleme ve delici hava motoru yedekleri alım ihalesi 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 15:00’te gerçekleştirilecek. Açık usulde gerçekleştirilecek ihale sonucunda 21 kalem sondaj makinası ilerleme ve delici hava motor yedekleri satın alınacak. 

İhaleye konu yedeklerin teslim süresi işe başlanmasını müteakip 75 takvim günü olarak belirlendi. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif delici grubu yedekleri ile ilerleme grubu yedekleri için kendi aralarında toplamda en düşük fiyat esasına göre tespit edilecek.

Teklifler en geç ihale saatine kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden ya da iadeli taahhütlü posta ile teslim edilebilecek. 

İsteklilerden, teklif edecekleri bedelin yüzde 3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat isteniyor. İhaleye konsorsiyumlar teklif veremeyecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler