1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK sondaj yedekleri alacak

TTK sondaj yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 21 kalem sondaj yedeği alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma Daire...

TTK sondaj yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 21 kalem sondaj yedeği alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı  21 kalem sondaj yedeği alacağını duyurdu. 

İhale, 16.07.2018 tarihinde saat 15:00'da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İdari Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecek.  

İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığından ve TTK Ankara Misafirhanesinden görülebileceği gibi 150 TL karşılığında yine aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.  

Teklifler en geç 16/07/2018 Pazartesi günü saat 15.00’a kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.  

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler. 

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler