1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Üzülmez TİM ocak taşı ve lavuar atığı taşıtacak

TTK Üzülmez TİM ocak taşı ve lavuar atığı taşıtacak

Enerji Günlüğü – TTK Üzülmez TİM, ocak taşlarının ve lavuar atıklarının taşınması işi için ihale yapacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu,...

TTK Üzülmez TİM ocak taşı ve lavuar atığı taşıtacak

Enerji Günlüğü – TTK Üzülmez TİM, ocak taşlarının ve lavuar atıklarının taşınması işi için ihale yapacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu, Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi, ocak taşlarının ve lavuar atıklarının (şist) Kirazlıtepe Mevkii’ndeki döküm yerine nakledilmesi ve yayılması işini vermek üzere açık ihale usulü ile ihale yapacak. 

İhale konusu hizmet için verilecek teklifler, TL/Ton birimi esasıyla verilecek. İhaleye konu olan hizmetin yaklaşık kapsamı ise %20 yanılma payı ile beraber; 200.000 ton olarak öngörülüyor. Üstlenici şirketin, 02 Ocak 2019 tarihinde işe başlayıp, 31 Aralık 2019 tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. 

İhale, 30 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te TTK, Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İsteklilerin iş deneyimi belgeleri ile ekonomik yeterlilik belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Teklifler TL cinsinde verilebilecek ve ödemeye esas para birimi de Türk Lirası olacak. 

İhale dokümanı TTK, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak ve TTK, Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cad.),  19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adresilerinde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler