1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TTK ve TEMSAN yönetimine yeni isimler atandı

TTK ve TEMSAN yönetimine yeni isimler atandı

Enerji Günlüğü - TTK Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Ercan Gebeş getirilirken, Recep Kır, TEMSAN Yönetim kurulu Üyeliği'ne atandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda...

TTK ve TEMSAN yönetimine yeni isimler atandı

Enerji Günlüğü - TTK Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Ercan Gebeş getirilirken, Recep Kır, TEMSAN Yönetim kurulu Üyeliği'ne atandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda da yeni atamalar yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesindeki bazı kurum ve kuruluşlara çeşitli atamalar yapıldı.

Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, TEMSAN Genel Müdür Yardımcısı Recep KIR getirildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK Genel Müdür Yardımcısı Ercan GEBEŞ atandı.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Erdoğan SERT getirildi.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Marmara (Kocaeli) Bölge Müdürlüğü görevini Ramazan MANDAL üstlendi.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI'NDA ATAMALAR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda da bazı görevlere atamalar yapıldı. Bu çerçevede Bakanlık Müşavirliğine Adile YAMAÇ; Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne Abdurrahman ACER; Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet ERSOY; Giresun Orman Bölge Müdürlüğü'ne Celal PİR; Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa GEDİKLİLİ; Konya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Necati ALIÇ; Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü'ne Erol ŞENÖZ; Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğü'ne Hayrettin BAYSAL atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler