1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Tüketici kredisiyle elektrikli araç kiralanabilecek

Tüketici kredisiyle elektrikli araç kiralanabilecek

Enterprise Türkiye, düşük karbon ayak izine sahip enerji verimli elektrikli araçlarının kiralanmasında Garanti BBVA’nın hazırladığı özel bir dijital alışveriş kredisi ile müşterilerine destek olacak.

Tüketici kredisiyle elektrikli araç kiralanabilecek

Enerji Günlüğü - Enterprise Türkiye, Garanti BBVA ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle müşterilerine elektrikli araç kiralamada avantaj sağlayacak.

Araç kiralama şirketi Enterprise Türkiye, elektrikli araçların kiralanmasına yönelik yenilikçi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Garanti BBVA ile iş birliğine giden Enterprise Türkiye, tamamen mobil uygulama ve web sitesi üzerinden kullanılabilen dijital alışveriş kredisini devreye aldı.

Cazip faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla sunulan alışveriş kredisini kullanmak isteyen Garanti BBVA müşterileri veya bankayla ilk kez çalışacak yeni müşteriler, www.enterprise.com.tr, Enterprise Türkiye uygulaması üzerinden veya Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı üzerinden başvuru yaparak krediye ulaşabilecek.  

“KİRALAMADA AVANTAJ SAĞLAYACAĞIZ”

Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün yaptığı değerlendirmede, “Elektrikli araçların sağladığı konforu ve sunduğu üst düzey teknolojiyi anlamanın yani deneyimlemenin en kolay yolu kiralama yapmak. Bu noktada, Garanti BBVA ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli iş birliğiyle müşterilerimize kiralamada avantaj sağlayacağız” dedi. 

“ELEKTRİKLİ ARAÇ KİRALAMAYA İLGİ ARTTI”

Elektrikli mobilite ürünlerinin özellikle büyük şehirlerdeki ulaşım için en iyi alternatifler arasında yer almasının elektrikli araç kiralamaya olan ilgiyi artırdığını ifade eden Garanti BBVA Tüketici Finansmanı Direktörü Koray Öztopçu ise, “Biz de elektrikli araç kiralamak isteyen müşterilerimizi düşünerek Enterprise ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle dijital bir alışveriş kredisini müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Garanti BBVA olarak, sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda çevreye dost ürünlerimize bir yenisini eklediğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler