1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek Santrali’ne çeşitli cihazlar alınacak

Tunçbilek Santrali’ne çeşitli cihazlar alınacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan birer adet yağ element ve molekül analiz cihazı, kükürt tayin cihazı,...

Tunçbilek Santrali’ne çeşitli cihazlar alınacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan birer adet yağ element ve molekül analiz cihazı, kükürt tayin cihazı, TGA cihazı, oksidasyon kararlılığı cihazı, CHN analiz cihazı ve ED-XRF cihazı alımı için ihaleler açıldı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan birer adet yağ element ve molekül analiz cihazı, kükürt tayin cihazı, TGA cihazı, oksidasyon kararlılığı cihazı, CHN analiz cihazı ve ED-XRF cihazı alımı ihaleleri bugünkü Resmi Gazete’de ilan edildi.

İHALE TARİH VE SAATLERİ

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü tarafından ilan edilen bir adet yağ element ve molekül analiz cihazı alımı ihalesi 8 Nisan 2014 tarihi saat 16:00’da; bir adet kükürt tayin cihazı alımı ihalesi 8 Nisan 2014 tarihi saat 15:00’da; TGA cihazı alımı ihalesi 8 Nisan 2014 tarihi saat 14:00’da, oksidasyon kararlılığı cihazı alımı ihalesi 7 Nisan 2014 tarihi saat 16:00’da, CHN analiz cihazı alımı ihalesi 7 Nisan 2014 tarihi saat 15:00’da ve ED-XRF cihazı alımı alımı ihalesi 7 Nisan 2014 tarihiSaat 14.00’de EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatlerine kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Posta vb. yollarla gönderilen tekliflerde gecikme olması durumunda sorumluluk istekliye ait olacak.

İhale dokümanları EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 50,00-TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler