1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek Santrali’ne mal alımı yapılacak

Tunçbilek Santrali’ne mal alımı yapılacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan 4. 5. Ünite değirmenlerine ait rotor çarpma plakaları, çevre zırhları,...

Tunçbilek Santrali’ne mal alımı yapılacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan 4. 5. Ünite değirmenlerine ait rotor çarpma plakaları, çevre zırhları, rotor zırh traverslerinin ve Kazan Borularının imali ve teslimi için ihaleler açıldı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan 4. 5. Ünite değirmenlerine ait rotor çarpma plakaları, çevre zırhları, rotor zırh traverslerinin Teknik Şartnameye göre imali ve teslimi işi ile Kazan Borularının Teknik Şartnameye göre imali ve teslimi işi ihaleleri bugünkü Resmi Gazete’de ilan edildi.

4.5. ÜNİTE İHALESİ

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü tarafından ilan edilen 4. 5. Ünite değirmenlerine ait rotor çarpma plakaları, çevre zırhları, rotor zırh traverslerinin Teknik Şartnameye göre imali ve teslimi işi ihalesi 14.02.2014 günü Saat 14.00’deEÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak.

Teklifler 14.02.2014 tarihi, saat 14:00’e kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'neverilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Posta vb. yollarla gönderilen tekliflerde gecikme olması durumunda sorumluluk istekliye ait olacak.

İhale dokümanı EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 20,00-TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

KAZAN BORULARI İHALESİ

Kazan Borularının Teknik Şartnameye göre imali ve teslimi işi ihalesi 17.02.2014 günü saat 15.00’de EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü İhale Salonu Tunçbilek / Tavşanlı / Kütahya adresinde yapılacak.

Teklifler 17.02.2014 tarihi, saat 15:00’e kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 20,00-TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler