1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek Santrali’ne türbin izleme ve veri kayıt sistemi kurulacak

Tunçbilek Santrali’ne türbin izleme ve veri kayıt sistemi kurulacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santrali'nin 4 ve 5'inci ünitelerinde kurulacak, türbin ve kazan besleme pompalarına izleme ve kayıt sistemi için ihale...

Tunçbilek Santrali’ne türbin izleme ve veri kayıt sistemi kurulacak

Enerji Günlüğü - Tunçbilek Termik Santrali'nin 4 ve 5'inci ünitelerinde kurulacak, türbin ve kazan besleme pompalarına izleme ve kayıt sistemi için ihale açıldı. Son teklif verme tarihi 18 Eylül 2013.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Tunçbilek Termik Santrali 4 ve 5. Üniteler Türbin yataklarında mevcut bulunan vibrasyon, genleşme alıcılarının değiştirilmesi, işletme değerlerinin anlık olarak izlenebilir ve kayıt altına alınabilir duruma getirilmesi ile 4 ve 5. Üniteler Kazan Besleme Pompaları (KBP) işletme vibrasyon değerlerinin anlık olarak izlenebilir ve kayıt altına alınabilir duruma getirilmesi ihalesi 29 Ağustos 2013 tarihli Resmi Gazete’de ilan edildi.

İHALENİN SON TEKLİF VERME TARİHİ 18 EYLÜL

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü tarafından ilan edilen ihaleye katılacak istekliler, tekliflerini en geç 18.09.2013 tarihi, saat 15:00’e kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Posta vb. yollarla gönderilen tekliflerde gecikme olması durumunda sorumluluk istekliye ait olacak.

İHALE DÖKÜMANI 50 TL KARŞILIĞI TEMİN EDİLECEK

İstekliler, İhale dokümanını EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olacak.

100 GÜN İÇİNDE TESLİMAT YAPILACAK

İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmasından sonra en geç 100 gün içerisinde malzemeler işletme ambarına teslim edilecek. Malzemelerin teslimi ile birlikte, 4. Ünite için çalışma şartları uygun olduğu takdirde firma çalışmalarına başlayacak. Bundan sonra en geç 30 gün içerisinde çalışmalar bitirilecek. 4. Ünite çalışma şartlarının uygun olmaması halinde, bu ünitede yapılacak çalışma 2014 yılındaki revizyon süresi içerisinde gerçekleştirilecek.

5. Ünitenin revizyonunun 01.09.2013-15.10.2013 tarihleri arasında olması öngörülüyor. Firma 5. Ünite için olan çalışmalarını bu süre içerisinde gerçekleştirecek. Revizyon tarihlerinde bir değişiklik olması durumunda EÜAŞ Firma’ya en az 7 gün önceden bu durumu yazılı olarak bildirecek.

İHALE YERLİ YABANCI TÜM İSTEKLİLERE AÇIK

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olacak. Konsorsiyum olarak başvuruda bulunulamayacak.

TEKLİFLER EURO BAZINDA VERİLECEK

İhaleye katılacak firmalar Euro bazında fiyat verecekler ve teklif edilen bedelin % 3'ünden az olmamak üzere, isteklice belirlenecek tutarda geçici teminat verilecek.

İhale, EÜAŞ Satın alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler