1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek Termik dört ayrı hizmet alımı yapacak

Tunçbilek Termik dört ayrı hizmet alımı yapacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, ihtiyacı olan dört ayrıhizmet alımı gerçekleştirecek.EÜAŞ Tunçbilek Termik...

Tunçbilek Termik dört ayrı hizmet alımı yapacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, ihtiyacı olan dört ayrıhizmet alımı gerçekleştirecek.

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5. Ünite kazanının luvo öncesi ve luvo sonrası baca gazı kanallarının bakımı ve onarımı; 5. Ünite kazan + 51 m kotunda bulunan tekrar kızdırıcı 2 bölgesi giriş kolektörünün değişimi, kazan yakıcı ağızlarında bulunan ekran borularının kaynak ile kısmi kaplanması, 1. kızdırıcı paketleri iç “u” değişimi ve İşletmemizce verilecek olan 300 adet eko dirseği ve 350 adet tekrar kızdırıcı dirseğinin demontajı ve montajı; sac plakaların teknik şartnameye uygun olarak temini ve işletmemize sevki ve 4. Ünite kazan tekrar kızdırıcı bölgeleri boru değişimi, kazan eko bölgesi ve diğer bölgelerde kısmi boru değişimi, kazan kızdırıcı ve tekrar kızdırıcı bölgelerinde boru et kalınlığı ölçümü, kazan borularının muhafaza montajı, kazan ana buhar hatları tahribatsız muayenesi ve tamiratı işlerini açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALE TARİHLERİ

5. ünite baca bakım ve onarım ihalesi 13.03.2014, saat 15.00’de; 5. ünite kazan bakımı İhalesi 13.03.2014, saat 14.00’de; Saç plaka temini ihalesi 14.03.2014, saat 15.00’de; EÜAŞ 4. Ünite kazan bakım ihalesi 14.03.2014, saat 14.00’de Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANLARI

İhale dokümanları ise, EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 20,00.-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler