1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Tunçbilek Termik Santralı için hizmet alınacak

Tunçbilek Termik Santralı için hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Yedek Fan Setlerinin Temini ve EÜAŞ’a Teslimi işi için açtığı ihalesini...

Tunçbilek Termik Santralı için hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Yedek Fan Setlerinin Temini ve EÜAŞ’a Teslimi işi için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

İŞİN KAPSAMI

En fazla 75 günlüğüne, Kütahya Tavşanlı’da bulunan Tunçbilek Termik Santralı için, III., IV. ve V. Gruplara Ait Soğutma Kuleleri İçin Yedek Fan Setlerinin Temini ve EÜAŞ’a Teslimi - Mal alımıhizmeti alınacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 26 KASIM

İhale teklifleri, 26 Kasım 2013 tarihinde saat 15.00’e kadar,EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale,26 Kasım 2013 tarihinde saat 15.00’da EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak.

Sadece yerli isteklilerin katılabildiği ihale konusu iş ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi değil.

İhale dokümanı, EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 50,00,-TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler