1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek`te hava soğutucusu ihalesi

Tunçbilek`te hava soğutucusu ihalesi

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) bünyesindeki Tunçbilek Termik Santrali'ndeki dört adet generatör hava soğutucusu yenileniyor.EÜAŞ Tunçbilek...

Tunçbilek`te hava soğutucusu ihalesi

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) bünyesindeki Tunçbilek Termik Santrali'ndeki dört adet generatör hava soğutucusu yenileniyor.

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santral İşletme Müdürlüğü, santralin üçüncü ünitesindeki hava soğutucular için yenileme ihalesi açtı.

Üçüncü ünitedeki dört adet generatör hava soğutucusu için açılan yenileme ihalesi 10 Temmuz 2014 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İhaleye sadece yerli isteklilere açık. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli isteklilere de kapalı yapılacak ihaleye konsorsiyum olarak da teklif sunulamayacak.

İhaleyle ilgil itekliflerin en geç ihale saatine kadar elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor.

Katılımcılardan Türk Lirası bazında fiyat istenirken, teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere, isteklice belirlenecek tutarda geçici teminat da verilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler