1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Tunceli doğal gaz dağıtım ihalesi bugün yapılacak

Tunceli doğal gaz dağıtım ihalesi bugün yapılacak

Enerji Günlüğü - Tunceli il merkezine doğal gaz dağıtımını gerçekleştirecek olan şirketin belirleneceği ihale bugün gerçekleştirilecek. Enerji...

Tunceli doğal gaz dağıtım ihalesi bugün yapılacak

Enerji Günlüğü - Tunceli il merkezine doğal gaz dağıtımını gerçekleştirecek olan şirketin belirleneceği ihale bugün gerçekleştirilecek. 

Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu, Türkiye'de doğalgaz ağını geliştirme ve her il ve ilçeye doğalgaz erişimi sağlama çalışmaları kapsamında Pazartesi günü yapılan Ağrı-Doğubayazıt ihalesinin ardından bugün bir ihalenin daha gerçekleştirileceğini açıkladı. Açıklamaya göre, ihale bu gün saat 14.30'da EPDK Kurum hizmet binası Asma kat Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Böylece 81 ilin 78’i doğal gaz kullanıyor hale gelecek ve doğal gaz ulaştırılamayan sadece 3 il (Artvin, Şırnak ve Hakkari) kalacak.

İhaleye Aksa Doğalgaz Dağıtım, Akmercan Turizm, Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım, Fernas İnşaat ve Alöz Mühendislik'in katılması bekleniyor. 

EPDK, Türk Lirası ile ilk ihalesini dün gerçekleştirmişti. Ağrı il merkeziyle Doğubayazıt ilçesi doğalgaz dağıtımı için yapılan lisans ihalesinde en düşük teklifi Aksa Doğalgaz Dağıtım vermişti. 

AĞRI'YA DOĞAL GAZI AKSA DAĞITACAK

Önceki ve Sonraki Haberler