1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Tunceli Üniversitesi çevreci iki yardımcı doçent alacak

Tunceli Üniversitesi çevreci iki yardımcı doçent alacak

Enerji Günlüğü - Tunceli Üniversitesi, Çevre Teknolojisi ve Çevre Bilimleri ana bilim dallarında istihdam edilmek üzere iki yardımcı doçent alacak. Tunceli...

Tunceli Üniversitesi çevreci iki yardımcı doçent alacak

Enerji Günlüğü - Tunceli Üniversitesi, Çevre Teknolojisi ve Çevre Bilimleri ana bilim dallarında istihdam edilmek üzere iki yardımcı doçent alacak. 

Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü, Çevre Teknolojisi ve Çevre Bilimleri ana bilim dallarında istihdam edilmek üzere üçüncü dereceden iki yardımcı doçent alacağını ilan etti. 

İlana göre, Çevre Teknolojisi yardımcı doçent adaylarında Çevre Mühendisliği alanında doktora yapmış olup, bazı herbisitlerin doğal şartlarda izlenmesi ve biyoremediyasyon yöntemiyle gideriminin araştırılması konusunda çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor. 

Termodinamik yardıncı doçent adaylarının ise Çevre Mühendisliği alanında doktora yapmış olup, ağır metallerin kimyasal ve bitkisel giderimi konusunda çalışma yapmış olma şartı aranıyor.

Adayların 15 Nisan 2016 tarihine kadar üniversite rektörlüğüne başvurmaları gerekiyor. Yabancı dil sınavının yapılacağı yer ve tarih adaylara daha sonra duyurulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler