1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçmatik İzmir`e bölge ofisi açtı

Tunçmatik İzmir`e bölge ofisi açtı

Enerji Günlüğü - Enerji Çözümleri Markası Tunçmatik, Bölge Müdürlüklerine bir yenisini daha ekleyerek İzmir'de Bölge Ofisi açtı.Kesintisiz güç...

Tunçmatik İzmir`e bölge ofisi açtı

Enerji Günlüğü - Enerji Çözümleri Markası Tunçmatik, Bölge Müdürlüklerine bir yenisini daha ekleyerek İzmir'de Bölge Ofisi açtı.

Kesintisiz güç kaynakları, mobil şarj cihazları, enerji koruma prizleri ve benzeri enerji çözümleri firması Tunçmatik, Ege Bölgesi'nde kurumsal çalışmalarına hız vermek amacıyla İzmir'de bir Bölge Ofisi açtı.

Konak Yenişehir mahallesinde 15 Eylül 2015 tarihinde açılan İzmir Bölge Ofisi, Tunçmatik'in Ege Bölgesi'ndeki bayilerine, ürünlerin satışı ve satış sonrası hizmetlerini verecek.

Tunçmatik İzmir Bölge Ofisi Yöneticisi Gülfem Keleş; "Hedefimiz, İzmir başta olmak üzere Ege bölgesindeki piyasa hakimiyetimizi artırmak ve satış kanallarımıza daha yaygın bir şekilde ürünlerimizi ulaştırmak" dedi.

Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer ise "Hızlı, etkin, kaliteli hizmet sunmak ve bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek bizim için çok önemli. Bu hedeften yola çıkarak Türkiye'nin dört bir yanında bölge müdürlüklerimizi açıyoruz. 2016 bizim için önemli bir yıl, hedeflerimiz büyük. Farklı illerde bölge ofislerimizi açmayı ve pazarda daha da etkin olmayı planlıyoruz. Geliştirdiğimiz enerji çözümleri ürünlerimiz yıla damgasını vuracak" diye konuştu.

Tunçmatik'in Ankara, Bursa, Konya, Gaziantep illerinde de bölge müdürlükleri mevcut.

Önceki ve Sonraki Haberler