1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçmatik’ten Bursa’ya yeni Bölge Müdürlüğü

Tunçmatik’ten Bursa’ya yeni Bölge Müdürlüğü

Enerji Günlüğü - Tunçmatik’in 3. bölge müdürlüğü Bursa’da hizmete girdi.Tunçmatik’in Ankara ve Gaziantep’ten sonra 3. Bölge Müdürlüğü Bursa’ya...

Tunçmatik’ten Bursa’ya yeni Bölge Müdürlüğü

Enerji Günlüğü - Tunçmatik’in 3. bölge müdürlüğü Bursa’da hizmete girdi.

Tunçmatik’in Ankara ve Gaziantep’ten sonra 3. Bölge Müdürlüğü Bursa’ya açıldı.

Endüstri potansiyeli yüksek bir bölge olan Bursa’da açılan Tunçmatik bölge müdürlüğü kapsamında Tunçmatik servis merkezi de bulunacak. Bursa’dan çevre illere de satış ve servis alanında destek verilecek.

Yeni bölge müdürlüğünün Bursa’ya açılmasındaki temel amacın bölgedeki endüstri yoğunluğu olduğunu söyleyen Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer, konuyla ilgili açıklamasında ” Bursa Türkiye’nin özellikle tekstil, otomotiv, gıda ve makine imalat sektörlerinde en önemli endüstriyel şehirlerinden biri.Biz de Tunçmatik olarak yerinde etkin, hızlı ve kaliteli hizmet sunmak ve pazarda etkin bir şekilde yer alabilmek adına 3. Bölge müdürlüğümüzü Bursa’da açtık. Burada diğer bölge müdürlüklerinden farklı olarak bir servis merkezi de kurduk. Tunçmatik olarak Bursa ve çevresine satış desteğiyle birlikte servis hizmeti de sağlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler