1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. TÜREB Başkanı Ataseven, rüzgarın geleceğini anlatacak

TÜREB Başkanı Ataseven, rüzgarın geleceğini anlatacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, ICCI Fuarı'nda hem TÜREB özel oturumunda hem de Alman Türk enerji...

TÜREB Başkanı Ataseven, rüzgarın geleceğini anlatacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, ICCI Fuarı'nda hem TÜREB özel oturumunda hem de Alman Türk enerji sempozyumunda Türkiye'deki yatırım fırsatlarını ve rüzgarın geleceğini anlatacak. 

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ulusal ve uluslar arası şirketleri bir araya getiriyor. Enerji şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuarda, TUREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven hem TÜREB özel oturumunda hem de Alman-Türk enerji sempozyumunda Türkiye’nin yatırım fırsatlarını ve rüzgarın geleceğini” anlatacak. 

Uzun yıllar başarıyla sürdürülen Uluslararası Enerji ve Çevre Konferansı’nın bu yıl 19.’su düzenleniyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak fuarda enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TBMM Enerji ve Çevre komisyonu Başkanlığı, EPDK’nın yanısıra TUREB ile birlikte çok sayıda sivil toplum örgütü, özel sektör temsilcileri yer alacak. Açılışını Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın yapacağı konferans 3 gün boyunca devam edecek. ICCI 2013’de dünya enerji sektörü ile ülkemizdeki enerji sektörü değerlendirilmesi, yeni teknolojiler, enerji ve çevre, lisanssız elektrik üretimi gibi konulara yer verilecek.

TUREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven bu konferansta 25 Nisan tarihinde Beyaz salonda 7. Alman-Türk Enerji Sempozyumunda bir konuşma yapacak. Türkiye’nin rüzgarını ve ülkedeki yatırım fırsatlarını dile getirecek olan Ataseven, uluslar arası işbirlikleri kurularak yapılan yatırımlardan da bahsedecek. 26 Nisan tarihinde kırmızı salonda TÜREB özel oturumunda da oturum başkanlığı yapacak olan Ataseven, Türkiye’de rüzgar enerjisinin geleceğini özel sektör temsilcileri ile bir arada değerlendirecek.

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası önemli enerji şirketleri yer alacak. Enerji şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Sektöre yön veren, yatırım yapan ve arge çalışmaları ile katkıda bulunanların bir araya geleceği konferansta R 114 numaralı TUREB standı 9-10 ve 11. Salonlarda ziyaret edilebilir. 

POLAT, CİNER, ÖZDEMİR VE ÇALIK'IN GÖZÜNDEN TÜRKİYE'DE ENERJİ YATIRIMLARI...

Önceki ve Sonraki Haberler