1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. TÜREK@home rüzgarda yatırıma odaklandı

TÜREK@home rüzgarda yatırıma odaklandı

TÜREB tarafından düzenlenen “TÜREK@home”un ikinci bölümünde rüzgar sektörünün doğrudan yabancı yatırımcı çekebilmesine odaklanıldı.

TÜREK@home rüzgarda yatırıma odaklandı

Enerji Günlüğü - TÜREB tarafından düzenlenen “TÜREK@home”un ikinci bölümünde rüzgar sektörünün doğrudan yabancı yatırımcı çekebilmesine odaklanıldı.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından düzenlenen “TÜREK@home”un ikinci bölümü 27 Ocak Çarşamba günü yapıldı. moderatörlüğünü WindEurope CEO’su Giles Dickso üstlendiği “Küresel Görünüm: Yenilikler ve Fırsatlar” oturumunda Türkiye rüzgar sektörünün doğrudan yabancı yatırımcı çekebilmesi için atılması gereken adımlara odaklanıldı. Oturuma Enercon GmbH İş Geliştirme Başkanı Dr. Marcus Orlowski; Nordex Acciona Windpower CEO’su Jose Luis Blanco Dieguez; Siemens Gamesa Renewable Energy Onshore CEO’su Lars Bondo Krogsgaard,;Vestas MENA, MED, LATAM, MENA Başkanı Javier Rodriguez Diez ve GE Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge CEO’su Dr. Manar AI Moonef konuşmacı olarak katıldı.

Ayrıca, gerçekleştirilen dijital fuarda rüzgar sektörünün önde gelen 34 şirketi ürün ve hizmetlerini dijital stantlarından sundu. Fuar süresince katılan firmaların yetkilileri ile anlık yazılı ve görüntülü görüşme yapılabildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler