1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Turgut Özal Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Turgut Özal Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Turgut Özal Üniversitesi, madencilik uzmanı bir doçent ile elektrikli araçlar uzmanı bir doktoru işe alacak.

Turgut Özal Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Turgut Özal Üniversitesi, madencilik uzmanı bir doçent ile elektrikli araçlar uzmanı bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu (MYO), Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümüne bağlı Madencilik Teknolojisi Programında görev vermek üzere, doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Maden Mühendisliği bilim alanında doçent unvanı almış olmaları ve kömür pirolizi ve sıvılaştırmasıyla ilgili çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversitenin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalına da doktor unvanlı bir öğretim üyesi alınacak. 

Doktor kadrosuna yapılacak başvurular için de elektrikli araçlar için kablosuz güç aktarım sistemleri üzerine çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. 

Başvurular en geç 13 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar şahsen ya da postayla yapılacak. Doçent kadrosu başvurularının Turgut Özal Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu başvuruları ise Turgut Özal Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına yapılması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler